RING OSS - 047-058 09 20

Stängsel Kronoberg

RING OSS - 047-058 09 20

Villastängsel

Vi har villastängsel i Kronoberg åt er. Kontakta oss för ett stängsel i Kronoberg.

Är det dags för ett nytt stängsel i Kronoberg? Vi har stängsel för olika typer av fastigheter; både gårdar och villor. Hos oss hittar ni villastängsel skräddarsydda just för er.

Våra stängsel i Kronoberg

  • Slanstaket – Naturromantiskt och vackert som det är men kan även målas i efterhand.
  • Kastanjestaket – Vackra och miljövänliga stängsel i Kronoberg. Finns i olika höjd. Vi monterar dem såklart åt er och med fördel på en miljöstolpe.
  • Flätverksstaket – Vi skräddarsyr ett flätverksstaket efter era behov. Vi erbjuder olika färger, storlek på maskorna samt material till stolparna. Vi har alltid ett lager med tryckimpregnerade trästolpar i olika storlekar.

Vi säljer även vildsvinsnät som effektivt håller vildsvinen borta från trädgården men med liten åverkan på tomten. Våra vildsvinsnät är väldigt diskreta.

Skräddarsyr stängsel i Kronoberg

Hos oss hittar ni villastängsel för olika ändamål. Vi har både dekorativa och praktiska stängsel i Kronoberg. Det kan vara alltifrån nätstängsel för att skärma av er gård och stänga ute obehöriga djur till slanstaket för att höja upplevelsen av er tomt. Vi kan bygga stängsel åt er för hela eller delar av er gård. 

Vi tar oss an både större och mindre stängseluppdrag. 

Oavsett vilket stängsel i Kronoberg som ni väljer så monterar vi det åt er. Vi har skickliga montörer som är redo att ta sig an jobbet. 

Kontakta oss om ni behöver ett stängsel i Kronoberg!