RING OSS - 047-058 09 20

Stängsel Kronoberg

RING OSS - 047-058 09 20

Stängsel

Låt oss hjälpa er med ert stängsel i Kronoberg. Vi har 30 års erfarenhet av stängsel i Kronoberg.

Vi har flera års erfarenhet i branschen och levererar högsta kvalitet. Vi har den rätta utrustningen i form av maskiner och tillbehör för att montera olika typer av stängsel i Kronoberg

Vi levererar och monterar stängsel i Kronoberg län till industrilokaler, fastigheter och inhägnader av djur – åt både privatpersoner och företag.

Kontakta oss om ni behöver stängsel i Kronoberg!

Stängsel i Kronoberg

Vi är återförsäljare av stängsel i Kronoberg med kvalitetsprodukter från Willab, stängselfabriken Transnaval och Gallagher. När ni valt vilken typ av stängsel i Kronoberg som ni vill ha så skräddarsyr vi stängslet åt er.

Här är våra olika stängsel: 

Villastängsel

Vi skräddarsyr ett villastängsel åt er – allt för att uppfylla er dröm. 

Vi jobbar med olika material, alltifrån flätverk till natursköna trästängsel med antingen stående eller liggande trästolpar. Vi har bland annat slanstaket men också kastanjestaket. Våra flätverksnät finns i olika färger och maskor. Det passar både tilll plastade/ galvade järnstolpar samt trästolpar. 

Industristängsel

Vi har industristängsel med trästolpar. Det är ett billigare alternativ men ofta trevligt rent utseendemässigt. Det bidrar till den natursköna upplevelsen av er fastighet. Till ert industristängsel erbjuder vi flätverk av olika slag.

Djurstängsel

Vi har djurstängsel både för att stänga inne dina djur eller hålla utomstående djur borta från hela eller delar av din fastighet. Vi säljer både fårnät, vildsvinsnät, olika stolpar, både i trä och plast, samt elband.

Oavsett vilket stängsel i Kronoberg som ni behöver så har vi det. Vi har olika typer av stängsel i Kronoberg.